Kupliilalliiii

27.03.2014 - 14:53 / lurkkija.


Tervetuloa mainoskatkolle. Aiheena Tampere Kuplii.

Elikkä vähän sarjista olisi uutta myynnissä. Tuo Avaruuskissa-niminen kauneus maksaa 5€/kpl ja sitä on myynnissä 8 kappaletta. (Tämä siksi, koska sarjis on tähänastisista sarjiksista se tulostuksen murhekryyni. Värit on kivoi mut… €€€)

Muuteski tottakai olen paikanpäällä ja myyn muutakin tyhmää, vanhempaa sarjista ja tarroja sun muuta. Tietysti oleskelen satumatkatoimiston pöydässä, missä sitten tietty on muidenkin kauniita töitä myynnissä ja hiplailtavina. Otan myös tilaustöitä vastaan, mutta niistä pitää minulta kysyä suoraan.

 

Ja tietty muutenkin saa tulla vaan sanomaan hei moi ja niin eespäin

Kategoria: Conit sun muut.



2 vastausta - “Kupliilalliiii”

  1. Mikko Kirjoittaa:

    Ostin ilmeisesti viimeisen Avaruuskissan ja se oli mitä luvattiinkin.
    Siinä oli 1. Kissa 2. Avaruus ja 3. hyvää läppää.

    Tarina syntyi selvästi siten että Linnunradan käsikirja liftareille törmäs mangaan ja kimpos Tove Janssonin kautta avaruuteen.

    Tuleeko siitä jatko-osaa? Jos ei, niin tee silti. Nyt.

  2. lurkkija Kirjoittaa:

    Luvattiinkos siinä jotain hups! Mut ei, tosi hyvä että se kelpasi ja viihdytti. (Ja pidin pöydän takana pienet limsabailut kun vika oli mukaasi lähtenyt)

    Jatko-osat on tuomittu siihen, että kakkososa floppaa. Siksi pitää odottaa, että kuvitteellinen kakkososa on ilmestynyt, jotta voin mukamas tehdä suoraan kolmasosan! (Elikkä ehkä nettiin ilmestyy pieniä strippejä aiheesta hehe)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus